Over be2

be2 is één van ’s werelds grootste relatiebemiddelingsbureaus. Wij beschouwen het als onze missie om mensen die bij elkaar passen met elkaar in contact te brengen zodat ze een bevredigende en duurzame relatie kunnen aangaan.
be2 is sinds de lancering van de website in 2004 sterk gegroeid en heeft momenteel 16 miljoen leden die over meer dan 30 landen en 6 continenten verspreid zijn. En be2 groeit nog steeds: elke dag schrijven zich meer dan 20.000 nieuwe leden in. 225 medewerkers met 41 verschillende nationaliteiten zijn gevestigd in 11 steden over de hele wereld en zorgen ervoor dat onze leden de liefde van hun leven vinden.
Onze filosofie

be2 richt zich niet op het tot stand brengen van vluchtige dates en kortstondige relaties zoals zo veel andere datingsites. De diensten van be2 zijn bedoeld voor personen die een duurzame en bevredigende relatie zoeken. De basis van onze service wordt gevormd door een wetenschappelijke test die de compatibiliteit van partners analyseert aan de hand van psychologische, antropologische en sociologische criteria. Wij stellen uitsluitend personen aan u voor die bij u passen. Uw anonimiteit wordt gedurende de gehele bemiddelingsprocedure gegarandeerd. U beslist zelf wanneer en aan wie u uw persoonlijke informatie vrijgeeft.
Zo beschermen wij uw gegevens en uw privacy:

Controle : De medewerkers van de klantenservice van be2 zijn verantwoordelijk voor het ledenbestand op de site. Mocht u vaststellen dat er leden zijn die zich niet aan de gedragsregels houden, dan zouden wij het op prijs stellen als u de problemen zou rapporteren aan de klantenservice.

Persoonlijke informatie : be2 geeft uw e-mailadres en uw telefoonnummer nooit of te nimmer door aan andere leden. Alleen uzelf beslist wanneer en met wie u uw persoonlijke gegevens uitwisselt.
Informatie in de profielen : Voordat gegevens en foto’s van onze leden online worden gezet, worden ze gecontroleerd door medewerkers van de klantenservice. De klantenservice behoudt zich het recht voor vrije teksten en foto’s die niet aan onze voorwaarden voldoen, te weigeren.
Veiligheid van online betalingen : be2 maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer), een encryptieprotocol dat communicatie via het internet (of andere netwerken) beveiligt. Er wordt gebruik gemaakt van een “secure order form” waardoor de gehele inhoud van de pagina versleuteld wordt (de tekens worden onleesbaar gemaakt). Derden kunnen zich hierdoor geen toegang verschaffen tot de door u verstuurde informatie.
Betrouwbare service : Alle leden zijn echt. be2 maakt geen fake profielen aan om het ledental kunstmatig te verhogen. be2 contracteert evenmin dienstverleners om het aantal contacten, berichten of discussies op de site te verhogen.