wie is PARSHIP

Uw verwachtingen van dating bij Parship

Via Parship wilt u de ware liefde ontmoeten. Een goed plan, want ruim één op de drie singles vindt bij ons een partner. Dat komt omdat we zo precies mogelijk matchen en u heel gericht kunt zoeken naar uw droompartner. Maar houd uw verwachtingen in de hand. Lees hier meer.
Uw verwachtingen van dating bij Parship
Gedegen persoonlijkheidstest

Parship besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de partnervoorstellen. Deze kwaliteit is voor ons dan ook het allerbelangrijkste. We doen die partnervoorstellen natuurlijk niet zomaar; ze zijn het resultaat van een gedegen test en match. Voordat u überhaupt aan het daten gaat, doorloopt u een persoonlijkheidstest. Daarna vergelijken wij uw testresultaten met die van de andere leden en filteren hieruit de voor u meest geschikte kandidaten. Deze vallen in de vorm van partnervoorstellen op uw digitale deurmat.
Speciale doelgroep: hoogopgeleide singles

Bovendien richten we ons op een speciale groep: hoogopgeleide singles boven de 30 jaar. Hierdoor kan het voorkomen dat de kwantiteit van de partnervoorstellen anders is dan bij een partij die met hagel op het grote publiek schiet. De kwaliteit is daarom bij ons des te hoger. Daarom vindt 38 procent van de singles bij ons ook de ware liefde. Vergelijk het maar eens: een discotheek of grote kroeg waar honderden mensen rondlopen, of een café met louter gelijkgestemde zielen – waar heeft u een grotere kans om uw droompartner tegen het lijf te lopen? Precies, in dat café. Zo werkt het bij ons dus ook. Parship stelt kwaliteit boven kwantiteit. Dat is direct een antwoord op de vraag van sommige leden waarom hun lijst niet uit honderden voorstellen bestaat.
Wees flexibel en realistisch

Natuurlijk kunt u zelf ook invloed uitoefenen op de lengte van die lijst van mogelijke ware liefdes. Belangrijk is bij uzelf na te gaan hoe u erin gaat als u zich inschrijft en hoe u erin staat als u eenmaal druk aan het mailen en daten bent. Wat verwacht u? Hoe bereikbaar is die partner van uw dromen in het echt? Als zij toch minstens de lippen van Doutzen Kroes moet hebben, of hij de looks van George Clooney, legt u de lat natuurlijk wel erg hoog. Probeer dus flexibel en realistisch te zijn. Vul allereerst de zoekcriteria goed in en pas ze in de loop van het proces, indien nodig, aan. Zo wordt uw lijst van partnervoorstellen vanzelf langer. Wees bijvoorbeeld minder streng wat leeftijd, lengte en woongebied betreft. U zult begrijpen dat u met een zoekcriterium als ‘mannen groter dan 1.95 en wonend binnen een straal van 10 kilometer van mijn woonplaats’ het aantal matches danig verkleint.
Grootste slagingskans

Een partnervoorstel is nog geen contactverzoek. Het is zoals het woord al zegt ‘een voorstel’ – van Parship. Daarna bent u aan zet. U bekijkt de profielen van mogelijke partners, checkt het matchingresultaat, denkt misschien wel: “Hé, die is leuk” en stuurt een Glimlach. Wie weet is het de start van een mooie romance. Of zelfs een langdurige, gelukkige relatie. Maar helaas is het in de liefde niet altijd rozengeur en maneschijn, en dat begint al bij het zoeken naar een partner. Daar horen afwijzingen bij, zoals lammetjes bij de lente. Wat ook hier helpt is een realistische blik. Vat een afwijzing niet persoonlijk op. Wat wij merken? Dat u de grootste kans van slagen heeft als u het zwart-witdenken overboord gooit en online daten ziet als een leuke, laagdrempelige en vooral spannende manier om contacten te leggen.